×
bitonic-kotisivut

Tarvitseeko yrityksesi kotisivuja?

Totta kai tarvitsee. Nykyaikana jokainen niin pieni, keskisuuri kuin suurikin yritys tarvitsee yritysilmeensä mukaiset kotisivut. Kotisivut ovat yrityksesi esittely, joka on löydettävissä 24/7 verkosta. Pelkästään tuo, että kotisivu on hyvännäköinen, ei nykyään enää riitä, vaan sivustolta vaaditaan myös paljon muita asioita.

Listaan alla muutamia asioita mihin me Bitonicilla kiinnitämme huomiota, että sivustosi/sovelluksesi käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa ja, että sivustosi löytyisi mahdollisimman hyvin hakukoneissa jos kyseessä on verkkosivusto:

  • Sivuston rakenteen pitää olla oikeanlainen (responsiivinen) eli sivuston pitää toimia yhtä hyvin tiekoneella, tabletilla kuin myös puhelimella
  • Sivustolla käytetyt kuvat ovat oikeanlaiset ja tyyppiset.
  • Sivuston nopeus pitää olla korkealla tasolla.
  • Sivun löydettävyys hakukoneissa pitää saattaa niin, että sivu löytyy siltä ensimmäiseltä sivulta. Meille on tärkeää, että tuottamamme sivusto löytyy sieltä hakukoneiden ensimmäiseltä sivulta eikä sivuilta 3 eteenpäin minne harvoin kukaan eksyy.
  • Myös tietoturvallisuus on meille tärkeää ja juuri tuon vuoksi kaikki meidän tuottamamme verkkosivut / sovelluksemme käyttävät https yhteyttä millä saadaan aikaan turvallisempi tiedonsiirto verkossa.
  • Lisäämme sivustolle myös analytiikkaa (google analytic), jotta asiakas pääsee katsomaan kuka sivustolla on käynyt ja miten siellä esimerkiksi liikkunut.

Muun muassa yllä mainitut asiat mukaan lukien tuotamme teille laadukkaat ja hakukoneystävälliset kotisivut juuri Teidän yrityksen tarpeiden mukaisesti.

Anna meidän hoitaa yrityksesi it-ratkaisut puolestanne, jotta Teille jääsi enemmän aikaa itse yrittämiselle.

Ota rokeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä kuinka voimme auttaa Teidän yritystänne!

Tässä asiakkaidemme yleisesti mieltä askarruttavia kysymyksiä ja niihin vastauksia:

Suunnittelun alkuvaiheessa asiakas voi itse toimittaa meille haluamansa kuvat. Me muokkaamme tarvittaessa kuvista oikeanlaiset. Voimme myös käyttää kuvia joiden tekijänoikeudet sallivat vapaan käytön ja sopivat verkkosivun ulkoasuun.

Meidän kauttamme saatte myös tekstinsisällön tuottamiseen tarvittavat palvelut, joka toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Jos sivusto toteutetaan käyttäen jotain yleistä julkaisujärjestelmää esim. Wordpress sivustoa, päivitykset pitää tehdä ajallaan. Me teemme sen puolestasi mikä Teillä on meidän kanssamme ylläpitosopimus. Mikäli ylläpitosopimusta ei ole päivittäminen onnistuu myös itsenäisesti, mutta me emme vastaa mahdollisesti ilmenevistä ongelmista. Jos käytössä on Bitonicin oma julkaisujärjestelmä, niin silloin päivityksen hoidamme itse.

Sivuston tekstin päivittäminen onnistuu yritykseltä itsenäisesti, sillä annamme siihen koulutuksen. Lisäksi meidän ylläpitopakettiin kuuluvat pienet muutokset kuukaudessa.

Responsiivinen tarkoittaa sitä, että sivusto toimii yhtä hyvin kaikilla laitteilla (pc, tabletti ja älypuhelin).

Tämä on Googlen tarjoamaa kaupallista mainontaa jossa tietyllä määrällä rahaa saa tietyn määrän klikkauksia. Mainontaa ostaessa tiettyjä asioita haettaessa Googlen hakukoneessa oman yrityksesi verkkosivu on siellä etusivulla ja edessä lukee sana mainos. Me myös autamme mahdollisen kampanjan toteutuksessa.

Tähän ei ole suoranaista vastausta vaan tämä on usean eri asian summa. Osa noista on kuvailtu sivuston alussa.

Sivusto on turvallista käyttää koska käytämme sivustoilla https protokollaa.

Meidän kauttamme saatte myös kaikki tarvitsemanne ohjelmistot ja laitteet valmiiksi asennettuna.

Pyrimme aina auttamaan akuuteissa ongelmissa 24/7 mikäli vain mahdollista. Pienemmät ongelmat selvitämme viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa.